text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

A piknik és egyéb kalamajkák von Durrell, Gerald (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 29.02.2016
 • Verlag: Európa Könyvkiadó
eBook (ePUB)
7,99 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

A piknik és egyéb kalamajkák

Gerald Durrell ebben a kötetben családjáról és egyéb - ezúttal emberi - csodabogarakról írt elbeszéléseit köti csokorba.
Larry, Leslie, Margo, Gerry, no és természetesen a mama néhány, szárazon és vizen átélt jeles kalandja után Velencében láthatjuk viszont A halak jellemé -ben megismert Ursulát, akinek fekete fürtjei közé immár ösz hajszálak vegyülnek, de változatlanul kelekótya jóindulattal ártja magát barátai ügyes-bajos dolgaiba, s ezúttal is nagy buzgalommal töri kerékbe anyanyelvét.
Gerry, a világcsavargó, egy békés hetet szeretne tölteni az angol tengerpart egy csendes szállodájában - ahol azonban olthatatlan olvasási szenvedélye félelmetes kalamajkába sodorja: kéretlenül megteszik szexszakértönek, csak gyözze felvilágosítani a szállodai személyzet ilyen-olyan problémákkal küszködö tagjait.
De még ennél is különösebb kaland várja egy franciaországi fogadóban, amely nem alaptalanul igényelt elökelöbb besorolást a patinás Michelin-féle útikönyvben...
S hogy meggyözzön bennünket sokoldalúságáról, szerzönk a horror m fajával is megpróbálkozik - teljes dicsöséggel. E. A. Poe bízvást büszkén veregette vállon, amikor Gerry helyet foglalt mellette a mennyek országának egy kényelmes felhöpáholyában...

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: none
  Seitenzahl: 256
  Erscheinungsdatum: 29.02.2016
  Sprache: Ungarisch
  ISBN: 9789634051770
  Verlag: Európa Könyvkiadó
Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen