text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Spulbera-ma (Atingerea lui Juliette, Vol. I) von Mafi, Tahereh (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 14.06.2016
 • Verlag: Leda
eBook (ePUB)
9,68 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Spulbera-ma (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

New York Times Bestseller
Drepturile de traducere au fost deja vândute în peste 20 de tari
Drepturile de ecranizare au fost achizi ionate de studiourile 20 Century Fox
Suntem într-o lume care se destrama stapânita de foamete i violen a. Bolile distrug popula ia nu mai exista pasari care sa zboare iar norii arata ciudat. Restaura ia fac iunea politica menita a salva o lume muribunda dar care îmbatata de putere a devenit despotica domina vie ile i gândurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor iar unul dintre rezultate este apari ia unor persoane cu abilita i ciudate. Printre ele se numara i Juliette a carei atingere e fatala. Nimeni nu tie de ce e a a dar Restaura ia a gasit solu ia dupa aptesprezece ani în care a fost ostracizata de parin i colegi de coala i întreaga comunitate Juliette este închisa într-o celula caci atâta vreme cât nu poate sa faca rau nimanui nu-i pasa de ea.

Timp de 264 de zile Juliette sta singura între patru pere i în 13 metri patra i de spa iu. Însa lumea începe în sfâr it sa se razvrateasca iar conducatorii s-au razgândit: poate ca ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva poate ca este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette dupa cele 6.336 de ore petrecute în singuratate trebuie sa aleaga: sa fie pionul lor sau sa lupte împotriva lor.

În acest roman de debut absolut electrizant Tahereh Mafi prezinta o lume la fel de fascinanta precum cea din Jocurile foamei i deapana o poveste palpitanta cu un super-erou ce reaminte te de The X-Men. Având un întreg arsenal de românce pasiuni arzatoare intrigi malefice i suspans Spulbera-ma este o distopie plina de prospe ime i originalitate - piperata cu o doza de paranormal - care în mod sigur îi va lasa pe cititori nerabdatori sa afle continuarea.

'NU MA PO I ATINGE'

Îi optesc.

MINT

E ceea ce nu-i spun.

EL MA POATE ATINGE

E ceea ce n-o sa-i spun niciodata.

TE ROG ATINGE-MA

E ceea ce vreau sa-i spun.

Dar când oamenii ma ating

Se întâmpla anumite lucruri.

Lucruri ciudate.

Lucruri rele.

LUCRURI FATALE.

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: none
  Seitenzahl: 410
  Erscheinungsdatum: 14.06.2016
  Sprache: Rumänisch
  ISBN: 9789731024738
  Verlag: Leda
Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen