text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Frank von Wild, Cecilia Rose (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 05.02.2015
 • Verlag: novum pro Verlag
eBook (ePUB)
8,99 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Frank

A tizennégy éves fiatal lányt egy esti buliból hazafelé tartva megtámadják az utcán. Attus, a korrupt rendör, civilben polgárör és néhány társa a segítségére sietnek. Megszeretik öt és viszont, egyre több idöt töltenek együtt. A lány gyorsan és szívesen tanulja az önvédelmi fogásokat, a különbözö fegyverek használatát, minden elvárásnak megfelel, így teljes jogú tagjává válik a társaságnak, akikröl idöközben egyértelmüen kiderül, hogy üzletszerüen büncselekményeket követnek el. Elöször idegenként tekint arra a világra, amibe belecsöppent, de hamar megtanul alkalmazkodni a sokszor extrém kihívásokat jelentö, embert próbáló körülményekhez. Váratlan fordulat, hogy Frank, a banda rideg, arrogáns, egyben sármos és titokzatos fönöke beleszeret. Bármire képes lenne a lányért, de nemcsak a korkülönbség áll közöttük, hanem az állandó veszély is, ahol az elkalandozó figyelem végzetes lehet... Cecilia Rose Wild 1979-ben született Budapesten. 1998-tól gazdasági irányt vettek tanulmányai; a mérlegképes könyvelöi képzés mellett, a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Államigazgatási Karának hallgatója volt, ahol, igazgatásszervezöi oklevelet kapott. 2004-ben a Budapesti Gazdasági Foiskola Pénzügyi és Számviteli Föiskola Európai Uniós Pénzügyek szakán Európai Uniós Pénzügyek szakértöi oklevelet; a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi karán folytatott tanulmányai mellett, 2009-ben mérnöki diplomát szerzett a Zrínyi Mikós Nemzetvédelmi Egyetemen. Dolgozott könyvelöként, írt pályázatokat, emellett különféle területeken kamatoztathatta kreativitását, szervezötehetségét. 2004 óta saját cége van, amelynek tevékenységi köre felöleli a pénzügyi területet. Elsö könyvének megjelenéséig újságcikkeket, tanulmányokat készített és fordított. Hobbijai a lövészet, a küzdösportok, a testépítés, pihenésképpen pedig szívesen olvas, kedvencei a müszaki, filozófiai témájú könyvek, illetve az orosz realista irodalom.

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: watermark
  Seitenzahl: 288
  Erscheinungsdatum: 05.02.2015
  Sprache: Ungarisch
  ISBN: 9783990386385
  Verlag: novum pro Verlag
  Größe: 418 kBytes
Weiterlesen weniger lesen

Frank

Attus

Zeneszeretö, exhibicionista ember lévén a legkézenfekvöbb szórakozóhely a diszkó volt számomra. Zajlott az élet, hamisítottam diákigazolványt, hogy beengedjenek, hiszen még alig voltam tizennégy. Este tízkor kimásztam az erkélyen, és hajnalig haza sem mentem. Ez persze csak anyám számára volt titok, apám mindig felébredt, de nem féltett, szerintem röhögött az egészen. Elörelátó voltam, mindig volt nálam kutyatáp, hazafelé bedobáltam az erkélyajtón, hogy a kutya visszafogottabban örüljön nekem, amikor épp mászom felfelé, így viszonylag kevés felfordulást okozva általában megtaláltam az ágyam.

Veroni, akivel sokszor jártam bulizni, vidám, dekoratív lány volt, nálam három évvel idösebb, igazi párductest , szép arcú csaj, hosszú, fekete hajjal. Szerették a pasik, és viszont. Nem volt túl okos, de a magához való esze megvolt: mindig kiharcolt egy-egy reprezentatív ajándékot az épp aktuális barátjától, néhány fuvart a suliba az új BMW-vel, és persze a bulik alkalmával piát dugulásig.

Egyszer, mikor parti után hazafelé vettük az irányt, egy sötét, néptelen kis utcában megállított minket három pasi. Egy kövér és két véznább fazon. Elkaptak, és miután gyomron térdeltem, az egyik lefogott, és kést szorított a torkomhoz. A dagadt, a fönök, ezután úgy döntött, hogy mivel Veroni a két kapott pofontól elájult, ö a könnyebb eset, megeröszakolta a kocsijában. Tehetetlen voltam, nem tudtam Veroninak segíteni. Arra gondoltam, ahogy néztem a jelenetet, hogy ha nem találok ki valamit nagyon gyorsan, nemsokára én jövök. Úgy t nt, hogy nem sok más lehetöségem akadt. Elhatároztam, hogy akármi is történik velem, észnél maradok, ahogy tudok, megpróbálok elmenekülni és segítséget hívni. Akkor biztos voltam abban, hogy erre képes lennék.

Sokáig tarthatott volna a dolog, ha nem jár arra az az öt srác,
akiket attól kezdve jó ideig a legjobb barátaimként tartottam számon. Attus gyorsan véget vetett a történetnek, a hájas csávót beleütötte a flaszterba. A másik szarházi, aki addig csak bámészkodott, fegyvert rántott. Egy lövés hangját hallottam, kiszabadultam a szorításból, végre kaptam elég levegöt. Zsolt kiszedte Veronit a hátsó ülésröl, és odakiabált nekem, hogy indulunk. Nem volt sem idöm, sem kapacitásom gondolkodni azon, hogy mégis hova és miért, egyszer en engedelmeskedtem. A rövid autóút után egy körúti ház elött parkoltunk. A fiúk egy harmadik emeleti lakásba vittek minket, Veronit az egyikük ágyára fektették, még akkor sem volt magánál, sokkot kapott. Zsolt megpróbálta észhez téríteni. Volt pofon, pálinka, szép szó, hideg víz, nulla eredménnyel. Veroni ködös tekintettel nézett maga elé. Mivel reménytelennek látszott a helyzet, Ariel bevitte a kórházba. Az iratai nála voltak, értesítették a szüleit. Késöbb megtudtam, hogy éveken át nem volt képes feldolgozni az esti bulin történteket, nem mert kimenni az utcára, magába fordult, antidepresszánsokkal kezelték. Néhányszor meglátogattam, de nem akart beszélni velem, arra az estére emlékeztettem, amit nagyon szeretett volna elfelejteni. Tíz évvel késöbb még egyszer találkoztam vele. Nem ismert meg, heroinfüggö lett. Azok az emberek aznap este buliból tönkretették egy fiatal lány életét. Kettö közülük meg is úszta a dolgot, elmenekültek, így nem vonták felelösségre öket. Nagy valószín séggel nem baszta szét öket a lelkiismeret-furdalás, és nem feltételezem azokról, akik ilyet tesznek, hogy képesek felmérni a tetteik következményeit, egyszer en gy lölöm öket.

Hamar észhez tértem, egyben voltam, a barátnömet biztonságban tudtam a kórházban, kaptam a pálinkából, amitöl megnyugodtam. Már-már eluralkodott volna rajtam az optimizmus, amikor megláttam, mivel vannak elfoglalva a srácok. Felvá

Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen