text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Hans Hartvik Lista von Mänty, Hannu (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 09.02.2017
 • Verlag: Books on Demand
eBook (ePUB)
10,99 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Hans Hartvik

LISTA on ensimmäinen HANS HARTVIKIN kirjasarjasta. Hans Hartvik on kansainvälinen headhunter. Hans on menestyvä headhunter kansainvälisessä bisneksessä ja hänellä on melkein kaikki asiat kunnossa. Hans Hartvik on myös palkkatappaja, jolloin hän käyttää nimeä Hans Kiefer. Hans Kieferiä ohjaa järjestö nimeltään MUMS /Murder University of Managements. MUMS:n pomot ovat Schröder, Putin ja Bush. MUMS on tehnyt listan. Listassa on monta henkilön nimeä, jotka pitää murhata. Listan tunnetuin nimi on Osama Bin Laden. Hansin tehtävänä on jäädyttää hänet. Lista-nimiselle kirjalle tulee kakkos- sekä kolmososat piakkoin. "Hans Hartvikin Lista" on Hannu Männyn esikoiskirja. Hannu Mänty on oikeasti myös ammatiltaan headhunter. Kirja kuvaa melko paljon hänen oikeata elämäänsä headhunterina, mutta palkkatappajan rooli on fiktiota. Vai onko? Hannu Männyllä on monipuolinen koulutus ja osaaminen sekä kokemus kansainvälisestä kaupasta, jolloin hänen on helppo kuvailla tapahtumia niiden oikeissa ympyröissä. Hannu Mänty on myös oikeassa elämässä mustan vyön karateka ja hänellä on ihana perhe, jossa on vaimo sekä neljä tytärtä.

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: watermark
  Seitenzahl: 328
  Erscheinungsdatum: 09.02.2017
  Sprache: Finnisch
  ISBN: 9789523398603
  Verlag: Books on Demand
Weiterlesen weniger lesen

Hans Hartvik

2

Heräsin aamulla tasan kello kuusi. Olin laittanut kellon herättämään ja pyytänyt hotellin aulasta vielä varmuudeksi herätyssoiton. Kelloni herätti tasan kuudelta, mutta soittoa ei kuulunut hotellin aulasta, vaikka kello oli jo 6.10. Minua harmitti hotellin respan huono palvelu, joten soitin respaan, ja kun kuulin vastattavan toisessa päässä, sanoin puhelimeen "Hyvää huomenta ja herätys, kiitos!" ja saman tien löin luurin kiinni naureskellen piikilleni. Puin verkkarit päälle ja lenkkarit jalkaan sekä otin avaimet mukaan taskuuni ja lähdin hotellista ulos. Päätin, että teen rauhallisen parin kilometrin herättelylenkin. Suuntasin hotellilta alas Thamesjoelle, ja aurinko oli juuri alkanut hieman pilkistelemään Lontoon yllä, mikä teki kaduista jo valoisat, vaikka vielä katuvalot olivat kaikkialla päällä.

Aamulönköttely oli nopeasti tehty, ja 15 minuutissa olinkin jo takaisin hotellihuoneessani ja suihkussa. Tämän jälkeen siistiytyminen ja rauhallinen siirtyminen hotellin aamiaishuoneelle, joka olikin iso aula hotellin toisessa kerroksessa.

Nyt olin tankannut itseni tarpeellisella määrällä hiilihydraatteja, sokeria ja proteiinia. Kaikkia oikeassa suhteessa. Tällä energiamäärällä pärjäisin pitkälle päivään. Ennen lähtöäni tarkistaisin läppäriltäni sähköpostit. Olin saanut muutaman viestin asiakkailtani ja yhdeltä kandilta myös viestin. Hän oli mukana eräässä kansainvälisessä headhunting-casessä. Hän vain tylysti ilmoitti, ettei ole enää halukas jatkamaan prosessissa mukana. Tyly meili ilman selityksiä. Silloin tällöin kandeilla on vain sattunut jotain elämässä joko henkilökohtaisissa asioissa taikka nykyisessä työssään, ja sitten he hyppäävät pois prosesseista. Samalla tarkistin sähköposteista roskapostini, josta löytäisin mahdollisesti ohjeita MUMS:n organisaatiolta. Ne olivat piilotettuna erään mustesäiliöitä markkinoivan yrityksen mainoksiin yleensä, mutta ne olivat aina osoitettuna minulle ja joskus myös ilmeisesti lähikollegoilleni. Nyt ei ollut viestejä roskapostissa.

Kävelin Thamesjoen rantaan ja aloin rauhallisesti kulkea rantaviivaa seuraavaa jalkakäytävää. Nautin harvinaisesta Lontoon auringosta, sillä yleensä sää on melko sateinen Lontoossa. Pidin verkkaista kävelyvauhtia päällä ja samalla huolen, etten hikoilisi, sillä minusta on aina epämiellyttävää olla puku päällä ja samalla kainalot hiessä. Silloin ei ole enää itsevarma olo vaan keskittymiskyky hieman heikkenee, kun pukupaita alkaa kostua. Eri asia on, kun kuntoillaan taikka urheillaan, silloin pitääkin hien lentää kunnolla. Minä olin nyt pukeutunut tähän päivään Turon mustaan pukuun ja Loydsin mustiin pukukenkiin. Koska kyseessä olisi bisnestapaaminen pankissa, oli syytä pukeutua asiallisesti. Turon puku riittäisi juuri ja juuri tasoltaan, mutta se olisi sopivan joustava myös mahdolliseen fyysiseen toimintaan tänään. Valkoinen Jousipaidan pukupaita oli täydentämässä asuani, ja väriä toi laivastonsininen Bossin kravatti. Olin uskottavan näköinen pankin juhlallisiin neuvottelutiloihin.

Saavuin hieman etuajassa L'loyds Banking Group -pankkiin. Kyseinen pankkirakennus on tyylikäs ja iso linnamainen rakennus, josta huokuu arvokkuutta ja ikää satoja vuosia. Rakennus on rakennettu jo 1600-luvulla ja remontoitu arvokkaasti ja ammattitaitoisesti vuosien mittaan erittäin hyvin. Väriltään rakennus on tummanharmaa ja ikkunat ovat taidokkaasti isojen kivipaasien väliin upotettuja sekä tummennettuina korostavat hienosti arvokasta rakennusta. Minulla oli mukana tummanruskea salkku, jossa sisällä olivat pelkästään Dellin läppäri, musta muistikirja sekä kolme arvokasta mustekynää. Koska kyseessä oli liikepankki, ei ollut selvää, että jokainen kadunkulkija pääsisi sisään ovesta, joten minäkin jouduin painamaan tammioven vieressä olevaa mustaa summeria. Minulle aukaistiin ovi ja pääsin astuma

Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen