text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Vágy és szerelem von March, Meghan (eBook)

 • Verlag: Alomgyár Kiadó
eBook (ePUB)
7,71 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Vágy és szerelem

USA Today bestsellerszerzö Imádom ezeket a szavakat. az enyém, és ha azt hiszi, hagyni fogom, hogy elszaladjon, és nem találom meg, hogy visszahozzam oda, ahová tartozik - hozzám - akkor bizony nagyon téved. Mert én övön alul is ütök, ha arról van szó, hogy boldogan éljünk, amíg meg nem halunk. A Vágy és szerelem a Vágy-trilógia befejezö része, a Vágy és hatalom és a Vágy és kétség után érdemes olvasni.Megan March erös, érzéki nökröl ír és mocskos szájú alfahímekröl, akiket térdre kényszerítenek. Impulzív és kedélyes, és senkitöl nem kér bocsánatot, amiért imád pikáns dolgokat írni. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: AdobeDRM
  Seitenzahl: 224
  Sprache: Ungarisch
  ISBN: 9786155692291
  Verlag: Alomgyár Kiadó
Weiterlesen weniger lesen

Vágy és szerelem

ELS FEJEZET

HOLLY

Kentuckyban, Gold Havenben vagyok. Várom, hogy végre zöld legyen a lámpa. Balra kanyarodom, mielött a benzinkúthoz érnék. Ez az a hely, ahol életemben elöször tankoltam. Persze annak idején olcsóbb volt az üzemanyag. A Pontiacom viszont nem sokkal szebb, mint a '88-ban gyártott Fiero, amit utána vettem. Ebben a városban egyáltalán nem felt nö, és épp ez a jó benne. Mielött kiszállok a kocsiból, felveszem a baseballsapkám és a napszemüvegem.

Arra számítottam, hogy még mindig a régi csöveket fogom itt találni. Ezek kattanással jelezték, ha tele a tank. Tévedtem. Újabbra cserélték öket.

Még jobb . Ha ennyire megváltozott minden, talán kisebb az esély, hogy bárki felismer.

Lehúzom a kártyámat, tankolok, és visszacsavarom a tanksapkát. Ha visszamegyek Nashville-be, lecserélem az autót. Nem mintha fel akarnék vágni.

Igaz, hogy a Country Dreams nek hála, "millió dolláros szerzödést" kötöttem, de amit ebböl láttam, az nevetségesen alacsony összeg. És az albumok? Elképesztöen drága összehozni. A fellépések után kapott összeg jó, ha fedezi a költségeket, így alig vagy egyáltalán nem tud félretenni belöle az ember. Mivel a jegyeladásból származó bevétel megugrott, és van saját rajongói bázisom, talán van esély a változásra.

Most viszont minden centet megspórolok. Ki tudja, mikor fogy el a tartalék.

Nem sok minden változott, mióta hozzámentem Creighton Karas milliárdoshoz. Ahogy a férjemre gondolok, egyszerre érzek b ntudatot és megbánást.

Nem hiszem el, hogy újra megtettem. Reggel felkeltem, és kisétáltam.

Fogalmam sincs, mire gondoltam... Ha abban a pillanatban nem jövök el a luxuslakásból, úgy éreztem volna, valami összetörik bennem. El kellett hagynom azt a várost. Tudom, gyáva és hülye vagyok. Nem kell, hogy bárki mondja. Magamtól is rájöttem.

Mielött visszaülök az autóba, összehajtom a számlát, és a kabátzsebembe teszem. Elforgatom a kulcsot.

Katt.

Megint.

Lefullad.

A francba! Sóhajtok, és próbálok mélyeket lélegezni. Homlokomat a kormánynak támasztom.

Ez a karma. Biztos vagyok benne. Ez történik az olyan nökkel, akik elhagyják a férjüket. Ráadásul nem is egyszer. Mindenféle magyarázat nélkül.

Szar ügy. Bármennyire is szeretnék önsajnálatba merülni, tudom, hogy nem ez a legalkalmasabb pillanat.

Összeszedem magam. Vállamra kapom a táskát, és megint kinyitom az ajtót. Annak idején segítettek az embernek a tankolásban. Lemosták az ablakot, és ellenörizték a kerekeket is. Ezzel a szolgáltatással felhagytak, mire megtanultam vezetni. Nem mintha két centtel többet akartam volna fizetni literenként, hogy ilyen luxusban legyen részem.

Megnézem, hogy áll rajtam a baseballsapka. Igyekszem meggyözödni róla, hogy biztonságos a terep, és minden gond nélkül eljutok az épület oldalánál lévö parkolóhoz. Mindkét bejárati ajtó zárva. Feltehetöen az erös széllökések miatt. Kinyitom a hátsó ajtót, és belépek a váróba.

A Creedence Clearwater Revival olyan hangerövel szól, hogy azt is hihetném, a koncerten vagyok, közvetlenül a színpad elött.

Az olcsó lambériát idöközben fémesre cserélték. Kékre festették, így pont illik az épület külsö részéhez. A benzinkutat igencsak felújították, mióta legutóbb erre jártam.

Csengetek, de a hangos zene miatt nem hallatszik.

Nincs kedvem Creedence Clearwater Revivalt hallgatni. Most kevésbé foglalkoztat a zene, mint az, hogy végre m ködö autóm legyen. Jelenleg egy árva dolgozót sem látok, ezért úgy döntök, kézbe veszem az ügyet. Átvágok a pult mellett, és a garázshoz vezetö ajtóhoz megyek.

Bent minden b zlik az olajtól, a kipufogógáztól és a gumitól. Nem kellemes, de ez van . A sötét miatt leveszem a napszemüveget, és a sapkám pereméhez tolom.

A fickót fig

Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen