text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Conspira iile NASA. Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate i Chipului de pe Marte von Redfern, Nick (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 14.06.2016
 • Verlag: Lifestyle Publishing
eBook (ePUB)
6,20 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Conspira iile NASA. Adevarul din spatele aselenizarilor, fotografiilor cenzurate i Chipului de pe Marte

Administra ia Na ionala pentru Aeronautica i Spa iu (NASA) a fost înfiin ata pe 29 iulie 1958. Înca din primele zile, aceasta s-a aflat în avangarda eforturilor de explorare a spa iului cosmic, iar rezultatele acestora s-au vazut în misiunile selenare Apollo, în sta ia spa iala Skylab, precum i în naveta spa iala, a a cum o tim noi astazi. De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe opera iuni de mu amalizare i ascundere a adevarului la cele mai înalte niveluri. Iata câteva dintre faimoasele 'secrete' pastrate de NASA: Ipoteza ca aselenizarile Apollo din perioada 1969-1972 au fost, de fapt, simulate, ca parte a efortului de a demonstra superioritatea militara i tehnologica fa a de fosta Uniune Sovietica. Controversatul 'Chip uman de pe Marte' - despre care mul i cred ca ar fi o structura sculptata, creata în trecutul îndepartat de mar ienii indigeni, care între timp au disparut. Numele informatorilor secre i din cadrul NASA care au încercat sa deconspire cele mai stra nic pazite secrete ale organiza iei cu privire la interac iunile dintre guvernul american i extratere tri.
Cuprins: Mul umiri Introducere Implicarea extratere trilor De la Mercury la Gemini Prabu irea de la Kecksburg Apollo. Zboruri imaginare? Conexiunea cu Zona 51 O epidemie de origine extraterestra Europa anilor 1970 Fra ii din spa iu Mac Tonnies fa a în fa a cu mar ienii OZN-uri prabu ite în Bolivia Sabotarea navetelor spa iale Rapirile extraterestre i NASA Mon trii NASA Deschiderea dosarelor X ale NASA Roswell i astronautul Fotografii cenzurate Atacul computerelor NASA
Concluzie: Trecut, prezent i viitor Note Bibliografie

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: none
  Seitenzahl: 414
  Erscheinungsdatum: 14.06.2016
  Sprache: Rumänisch
  ISBN: 9786068309590
  Verlag: Lifestyle Publishing
Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen