text.skipToContent text.skipToNavigation
background-image

Galaktisk Bevidsthedstræning Plejaderne, Det galaktiske Råd, Kryon med Metatron i kanaliserede meditationer. von Bonnesen, Merethe (eBook)

 • Erscheinungsdatum: 30.05.2016
 • Verlag: Books on Demand
eBook (ePUB)
8,99 €
inkl. gesetzl. MwSt.
Sofort per Download lieferbar

Online verfügbar

Galaktisk Bevidsthedstræning

Vi hilser og velkommer jer, der vil deltage i og bidrage til denne serie om galaktisk bevidsthed. Vi, Plejaderne bidrager, sammen med det universelle samfund, i disse år med energi-indstrømninger, der forandrer bevidstheds-niveauet i menneskehedens kollektive bevidsthed. Det er disse indstrømninger der gør dette arbejde muligt, idet flere mennesker nu er i stand til at videreformidle og modtage disse meget høje galaktiske vibrationer. Seriens formål er at støtte dig i, at forbinde dig med dit multi-dimentionelle selv. At hele de skader, mange af jer går med i jeres sjæls-strenge og jeres sjælskontakt, og som hindrer jer i at leve jeres liv fuldt ud, i erkendelse af jeres iboende galaktiske oprindelse. Vi ønsker inderligt, at træde ind i dette samarbejde og gøre denne proces mulig, for så mange af jer som muligt. Vi takker jer for jeres deltagelse og ønsker på snarligt gensyn. Plejaderne kanaliseret af Merethe Bonnesen Bogen er et intensivt forløb til dig, der ønsker at arbejde dybt med dig selv og øge din kontakt til flere bevidsthedslag. Teksterne er udskrifter af meditationsserien 'Galaktisk bevidstheds-træning' I serien kanaliseres repræsentanter fra Plejaderne, Sirius og Acturus med det Galaktiske Råd og Kryon. Min primære guide Metatron har i alle episoderne været bindeled mellem mig og de meget høje bevidsthedslag der transmitteres, og feltet er meget stækt. Når du læser teksterne bliver den energi og vibration, der er knyttet til ordene transmitteret til dig. God fornøjelse - Merethe

Produktinformationen

  Format: ePUB
  Kopierschutz: watermark
  Seitenzahl: 108
  Erscheinungsdatum: 30.05.2016
  Sprache: Dänisch
  ISBN: 9788771885019
  Verlag: Books on Demand
Weiterlesen weniger lesen

Galaktisk Bevidsthedstræning

Episode 1

Metatron, der er min personlige guide og underviser, er her for at åbne for den kanalisering, der skal støtte meditationen, som formidler vejledning og bevidsthedsvibration fra Plejadefeltet.

Vi velkommer jer alle deltagere, som har mødt os her på dette jordiske sted, hvor vi gennem længere tid har etableret et samarbejde med et og flere menneskevæsener. Vi har etableret det, som hedder en portal i jeres terminologi - vi er denne kanals oprindelige sjælsfamilie, som I ville kalde det, og vi kommer her for at formidle visdom og indsigt til hver og en.

Vi værdsætter dybt jeres arbejde og velvillighed til at åbne for nogle lag, som for jer er meget anderledes, og selvom I går i den nye tid - som I kalder det, så er det stadigvæk meget anderledes at være i den vibration vi formidler.

Vi vil nu lægge en støtte ind til hver af jer i feltet - vi lægger en støtte ind til hver af jer, og forbinder os oppe fra og ned og fra portalen og ud til hver af jer, som er deltager ved at lytte eller læse transmissionen.

Forekommer det dig underligt, at det kan lade sig gøre, så vid, at i vores bevidsthed findes der ikke begrænsning, i vores bevidsthed er alt enhed - er alt lydløs kommunikation - er alt muligt, idet vi er dele af et kollektivt felt, som består af flere galakser.

Slap af, luk dine øjne - måske, gå ind i dig selv og åbn dig for vibrationen, måske du mærker varme, måske du mærker lys, måske du ser trådene vi danner i feltet.

Måske ser du ikke noget, måske mærker du ikke noget, men vid vi er, også selvom din menneskebevidsthed måske ikke kan oversætte vores kommunikation.

I har hver især, som er kommet her i aften bevidst eller ubevidst en kontakt til jeres galaktiske oprindelse.

For nogle af jer har denne kontakt vist sig som en ubestemmelig længsel, I har levet jeres jordiske liv med.

For andre har denne kontakt været en bevidst kontakt på den måde, at I har kendt til længsel, I har kendt til forbindelsen, men det har måske været svært for jer, at forbinde jer i den grad I kunne ønske at forbinde jer.

Tiden er nu til, at I kan forbinde jer.

Jordens bevidsthedsniveau har hævet sig og denne hævning giver mulighed for, at vi kan lade strømme ind bevidsthedslag, vibrationer, som kan nå jer, hvis I sætter jeres intention på at forbinde jer med os.

Vi har over det sidste år stået i spidsen for, med Det Galaktiske Råd og andre galaktiske bevidsthedsfelter, at bringe ind flere og nye og højtvibrerende felter til jorden.

Det er disse felter, som i de seneste måneder har fordelt sig i jordens netværk, og når disse nye bevidsthedsformer knytter an til jordens energilinjer og til jordens energinet, så åbner det for, at portaler som denne portal som vi er i nu, kan begynde at ankre sig i fysiske menneskers bevidsthed.

Det giver mulighed for, at I som mennesker kan åbne for den vibration som er jeres, og det der bliver åbnet for, er i sandhed facetter af jer selv.

Facetter af jeres bevidsthed, som I har været nødt til at fraspalte, på grund af livet i den fysiske dimension, som for mange har været for hårdt.

Tiden er nu til, at I genetablerer forbindelsen til det, som er jer.

Vibrationen bygger sig stadig op, og der arbejdes på, at vi kan forbinde os til hver og en af jer.

I træder nærmere ind i feltet, idet I er blevet klargjort i jeres vibration. Og gruppeenergien stabiliserer sig og feltet bliver mere roligt og inviterer jer nu ind i portalen.

Så sætter du din intention på at være med os i portalen, så er du her.

Vi observerer, at nogle af jer klinger meget nemt ind i portalen, andre klinger primært ind i krystallernes vibration.

Krystaller er den måde vi, som bevidsthedsvibration, kan komme ned i nærheden af det tredimensionelle, jeres fysiske verden. Krystallernes vibration hjælper os til at række ned og jer til at række op.

Vi venter på de sidste, som

Weiterlesen weniger lesen

Kundenbewertungen

  ALDI life eBooks: Die perfekte App zum Lesen von eBooks.

  Hier finden Sie alle Ihre eBooks und viele praktische Lesefunktionen.